Pelipeda

Cross fertilization between education, gamers and game-design.- Ristipölytystä

eEemeli 2014 -kilpailu etsii vuoden parasta oppimisratkaisua Peter Vesterbackan johdolla

eEemeli on valtakunnallinen laatukilpailu parhaasta interaktiivisen median oppimisratkaisusta. Kilpailun tavoitteena on nostaa esille e-oppimisen ratkaisuja, edistää tuotteiden innovatiivisuutta ja laatua sekä kannustaa toimijoita luomaan ja kehittämään uusia e-oppimisratkaisuja. Kilpailu järjestetään vuonna 2014 jo 13. kerran.

Vuoden 2014 kilpailun pääsarjan teemana on Innostu. Onnistu. Opi! Pääsarjaan voivat osallistua Suomessa toimivat yritykset sekä organisaatiot, kuten yhdistykset tai oppilaitokset ja niiden yhteishankkeet, jotka ovat tuottaneet oppimisen palvelun, toimintatavan, konseptin tai tuotteen. Itse tuote voi olla globaali sovellus.

Pääsarjan lisäksi kilpailussa järjestetään kaikille avoin Parasta Parasta -sarja, jossa haetaan sellaista henkilöä, tahoa tai toimijaa, joka on erityisesti kunnostautunut hyvän oppimateriaalin, verkkokurssin, videoluennon tai muun vastaavan laadukkaan sisällön tuottajana tai tarjoajana.

Ilmoittautuminen nyt käynnissä!

eEemeli-kilpailun ilmoittautuminen käynnistyi 1.1.2014. Kilpailun pääsarjaan ilmoittaudutaan 1.-31.1.2014 ja Parasta Parasta -sarjaan 1.1.-28.2.2014. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet löytyvät eEemeli-kilpailun verkkosivuilta.

Voittaja julkistetaan huhtikuussa 2014

eEemeli-kilpailussa arvioidaan mm. kilpailutuotteiden pelillisyyttä, yhteisöllisiä työskentelymenetelmiä, arjen hyödyllisyyttä, kaupallisuutta, yhteiskunnallista vaikuttavuutta, innovatiivisuutta, esteettömyyttä, pelimekaniikkaa sekä teknistä ja pedagogista käytettävyyttä. Arviointiraadin puheenjohtajana toimii markkinointijohtaja Peter Vesterbacka Rovio Entertainment Oy:stä.

Raati palkitsee pääsarjan voittajan 5 000 €:n rahapalkinnolla sekä eEemeli-kiertopalkinnolla. Parasta Parasta -sarjan voittaja palkitaan rahapalkinnolla. Kilpailun tulos julkistetaan Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa -konferenssissa Hämeenlinnassa 10.4.2014.

Yhteistyökumppanit

Avoimuudesta voimaa oppimisverkostoihin -hanke, Teknologiateollisuus ry, Tieke ry, Tietotekniikan liitto ry, HAMK, Hämeenlinnan kaupunki ja Innopark Programmes Oy.

Lisätiedot 
www.eoppimiskeskus.fi/eemeli 
Suomen eOppimiskeskus ry 
Piia Liikka 
piia.liikka[at]eoppimiskeskus.fi 
www.eoppimiskeskus.fi

Katselukerrat: 20

Kommentti

Sinun tulee olla Pelipeda:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Pelipeda

Innovate, create and plan alone or with your community. Share, discuss and have a fun. Jaa, kysy ja keskustele pelioppimisesta.

Join to groups!

Pyydä luomaan yhteisöllesi ryhmä. Suunnitelkaa tai käsitelkää yhteisönne kesken pelioppimisen tavoitteita ja käytännön toteutuksia

 

Ask to create a group for your community. Discuss, plan and share results.

Merkki

Lataa...

© 2016   Created by Mauri Laakso.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot