Pelipeda

Cross fertilization between education, gamers and game-design.- Ristipölytystä

eEemeli 2014 -kilpailu etsii vuoden parasta oppimisratkaisua Peter Vesterbackan johdolla

eEemeli on valtakunnallinen laatukilpailu parhaasta interaktiivisen median oppimisratkaisusta. Kilpailun tavoitteena on nostaa esille e-oppimisen ratkaisuja, edistää tuotteiden innovatiivisuutta ja laatua sekä kannustaa toimijoita luomaan ja kehittämään uusia e-oppimisratkaisuja. Kilpailu järjestetään vuonna 2014 jo 13. kerran.

Vuoden 2014 kilpailun pääsarjan teemana on Innostu. Onnistu. Opi! Pääsarjaan voivat osallistua Suomessa toimivat yritykset sekä organisaatiot, kuten yhdistykset tai oppilaitokset ja niiden yhteishankkeet, jotka ovat tuottaneet oppimisen palvelun, toimintatavan, konseptin tai tuotteen. Itse tuote voi olla globaali sovellus.

Pääsarjan lisäksi kilpailussa järjestetään kaikille avoin Parasta Parasta -sarja, jossa haetaan sellaista henkilöä, tahoa tai toimijaa, joka on erityisesti kunnostautunut hyvän oppimateriaalin, verkkokurssin, videoluennon tai muun vastaavan laadukkaan sisällön tuottajana tai tarjoajana.

Ilmoittautuminen nyt käynnissä!

eEemeli-kilpailun ilmoittautuminen käynnistyi 1.1.2014. Kilpailun pääsarjaan ilmoittaudutaan 1.-31.1.2014 ja Parasta Parasta -sarjaan 1.1.-28.2.2014. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet löytyvät eEemeli-kilpailun verkkosivuilta.

Voittaja julkistetaan huhtikuussa 2014

eEemeli-kilpailussa arvioidaan mm. kilpailutuotteiden pelillisyyttä, yhteisöllisiä työskentelymenetelmiä, arjen hyödyllisyyttä, kaupallisuutta, yhteiskunnallista vaikuttavuutta, innovatiivisuutta, esteettömyyttä, pelimekaniikkaa sekä teknistä ja pedagogista käytettävyyttä. Arviointiraadin puheenjohtajana toimii markkinointijohtaja Peter Vesterbacka Rovio Entertainment Oy:stä.

Raati palkitsee pääsarjan voittajan 5 000 €:n rahapalkinnolla sekä eEemeli-kiertopalkinnolla. Parasta Parasta -sarjan voittaja palkitaan rahapalkinnolla. Kilpailun tulos julkistetaan Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa -konferenssissa Hämeenlinnassa 10.4.2014.

Yhteistyökumppanit

Avoimuudesta voimaa oppimisverkostoihin -hanke, Teknologiateollisuus ry, Tieke ry, Tietotekniikan liitto ry, HAMK, Hämeenlinnan kaupunki ja Innopark Programmes Oy.

Lisätiedot 
www.eoppimiskeskus.fi/eemeli 
Suomen eOppimiskeskus ry 
Piia Liikka 
piia.liikka[at]eoppimiskeskus.fi 
www.eoppimiskeskus.fi

Views: 15

Tags: Peter Vesterbacka, Rovio, eEemeli, kilpailu

Comment

You need to be a member of Pelipeda to add comments!

Join Pelipeda

Innovate, create and plan alone or with your community. Share, discuss and have a fun. Jaa, kysy ja keskustele pelioppimisesta.

Lautapeli.fi

Loading… Loading feed

Notes

Mauri kouluttaa

Created by Mauri Laakso Jan 24, 2013 at 11:14pm. Last updated by Mauri Laakso Feb 14.

Notes Home

Welcome! To view all notes, click here.

Created by Mauri Laakso Sep 15, 2011 at 9:51am. Last updated by Mauri Laakso Sep 15, 2011.

Join to groups!

Pyydä luomaan yhteisöllesi ryhmä. Suunnitelkaa tai käsitelkää yhteisönne kesken pelioppimisen tavoitteita ja käytännön toteutuksia

 

Ask to create a group for your community. Discuss, plan and share results.

Events

Badge

Loading…

© 2015   Created by Mauri Laakso.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

Add to Diigo